Rr ëfίmi i shqiρtares: Kυsheririn qe e mendoja si υeΙΙa, por kur mbetem υetë αί f.iIΙοi te më …

Kusheririn Qe E Mendoja Si Vella, Po Ai Kur Mbetem Vetë Filloi Te Më …

Kisha Shum Dhymbje Por Smundja Të…. Jam nje grua tani me e martuar dua te rrefej historin

qe me ndodhi me kusheririn tim te cilin e mendoja si ne vend te vellait, por ai me kishte shikuar me dy ndryshe,.

Nje nat ishim te ftuar tek kusheriiri per darke dhe pasi ai insistoi te qendroj tek ai, un pranova dhe sapo shkuan te gjithe,

ai me tha”ohh moti e kom prit kete minut”dhe me kapi per gj0ksi pastaj ndodhi ajo që nuk duhet të ndodhte…