/NJlHUNl me13-vjeçaren shqiptare që bëri shqiponjën para publikut gjigant në Paris

NJlHUNl me13-vjeçaren shqiptare që bëri shqiponjën para publikut gjigant në Paris

Këngëtarja e njohur nga Kosova, Erza Muqolli, e cila ka arritur suksese të mëdha jashtë kufijve,

ka performuar së fundmi në skenën e AccorHotels Arena me këngën “Listen” të Beyonces.

13-vjeçarja qëndronte para një publiku gjigant, të cilët po ndiqnin performancën e saj.

Në përfundim të këngës, Erza ka ngritur të dyja duart lart dhe ka bërë simbolin e shqiponjës, duke i treguar të gjithëve prej nga vjen.

Performanca e saj është duartrokitur fort nga të pranishmit në sallë, ndërsa video emocionuese ku Erza bën shqiponjën me dy duar po bën xhiron e rrjetit.

https://youtube.com/watch?v=9q_E3hsiICo%3Ffeature%3Doembed