Reagon Jul Deda:”Unë e kam fituar kam fakte, nuk e lë pa sqaruar…”

Jul Deda ka qenë padyshim një nga shtyllat kryesore të këtij sezoni të tretë.

Ndonëse nuk arriti të fitonte çmimin, ai ia doli të ishte në pod-in final përballë Eglës, e cila u shpall fituese.NOAMirëpo, ajo çfarë bën përshtypje është që Juli shprehet më se i bindur se ka qenë ai fituesi real i BBV dhe se pak nga pak do i sqarojë të gjitha dhe se ka fakte.

“Rrugëtim sa i bukur dhe me kleçka të cilat do sqarohen rrugës, nuk i lë pa i sqaruar sepse e di që e kam fituar BB, nëpërmjet fakteve që kam marrë vesh pasi kam dalë. Unë i dija gjërat që kur isha brenda. I kam ditur të gjitha, megjithatë dita të isha korrekt me vendin ku jam futur, me formatin, produksionin dhe çdo gjë. ” – ka thënë Juli ndër të tjera.