6 mυaj ραs m. artesës, zbυΙon se ρse b. υrri i saj nuk dëshirοn të b. ëjë … ks me të

“Unë nuk e njihja historinë e çiftit, që do t’ju rrëfej tani, por më ka prekur shumë. Një ditë, ndërsa isha në punë, një grua mbërriti në zyrat e policisë, e frikësuar.

E përshëndeta dhe e pyeta për të më treguar se çfarë po ndodhte me të dhe kur ajo filloi të fliste, u habita.Gruaja 20 vjeçe ishte martuar pak më shumë se gjashtë muaj më parë dhe nuk dinte shumë për burrin e saj. Në vendet më të zhvilluara, zakonisht para se të martohesh, njerëzit kalojnë në faza njohëse e pas disa vitesh fillojnë të organizojnë martesën, shkruan ShkodraNews.

Në Indi, nga ana tjetër, prindërit organizojnë gjithçka, ose nuk ju lejojnë të qëndroni së bashku për një kohë të gjatë, sepse ata menjëherë mendojnë për organizimin e gjithçkaje.Në natën e saj të martesës, burri i tha gruas së tij se ai nuk mund të kishte marrëdhënie me të për shkak të një çështje fetare. Natyrisht, gruaja pranoi vendimin e burrit të saj të ri pa asnjë problem.Por Minati Hauta, ky është emri i gruas së re, krijoi dyshime për këtë, por vazhdoi ta jetonte jetën e saj si çift, pa thënë asgjë.

Ditët e saj vazhduan normalisht. Derisa një ditë, ndërsa ai po bënte një dush, vajza hyri dhe zbuloi gjithçka që kishin bërë pas krahëve të saj, shkruan ShkodraNews. Ai nuk ishte një mashkull, por një grua që kishte vendosur të martohej me të vetëm për dhuratën që prindërit e saj i kishin dhënë.E ajo ishte një makinë me vlerë katërqind e tetëdhjetë euro. Në atë vend ato janë shumë para, duke pasur parasysh varfërinë.

Dyshimet e saj më të këqija ishin zbuluar. Nuk ishte për fenë, por vetëm për para.Minati, në atë pikë vendosi të ndahej, por pati shumë probleme pasi të afërmit e “ish-burrit” e kërcënonin atë.

Një ditë, ajo nuk duroi më dhe shkoi në polici për të denoncuar gjithçka që ata kishin bërë.Iu desh shumë kohë që ta hidhte këtë hap, ama unë isha shumë e lumtur për të, sepse pas një kohe të gjatë ajo rrëfeu gjithçka dhe u ndje e lirë”.

E pabesueshme, çfarë ndodhi me Hautën, mendoj se kurrë nuk i ka ndodhur askujt tjetër!