Βërα mάrred heηie me b. υrrin e Tezes në shtëρinë e saj, por kυr Tezja hγri në dh. omë e…

Një vajzë 20 vjeçare ka rrëfyer për The Sun se bën se ks me burrin e tezes së saj 40 vjeçar, por që djali i tij e ka kuptuar dhe po i bën shantazh që të bëjë edhe me të, në mënyrë që të mos tregojë.

Vajza thotë se nuk do që të bëjë se ks me të por ka frikë që ai mund t’i tregojë dikujt. Rrëfimi i plotë i saj: 

Jam futur në ujëra të thella, pasi kam flirtuar me burrin e ri të tezes, ndërsa tani djali i tij po më bën shantazh që të bëj se ks me të.

Unë jam 20 vjet, tezja ime është 42 vjet ndërsa burri i saj është 40 vjet. Mu duk tërheqës herën e parë që e pashë në fejesën e tyre, por kurrë nuk i kam shprehur ndjenjat e mia.

Në bashkimin e familjes së fundmi, ne bënim shaka, qeshnim dhe flirtonim. Ai shkoi jashtë tek vetura e tij dhe unë shkova pas tij.

Ai më tha se ishte i lumtur që shkova pas tij, sepse ishte ajo që ai donte.

Ai më tha se kishte nevojë për benzinë pasi do t’i dërgonte në shtëpi më pas disa nga familjarët dhe më pas më tha nëse do ta shoqëroja për një vozitje me veturën e tij të re.

Ne dolëm nga qyteti në vend të garazhës. Ai u parkua dhe më puthi dhe më tha se këtë donte ta bënte gjithë mbrëmjen.

Ne bëmë se ks në ulësen prapa. Ishte e mahnitshme. Unë nuk e lë më atë pasi është i dashuri i parë dhe tani shkruajmë çdo ditë. Ai është romantik, qesharak, i sjellshëm dhe i ndjeshëm.

Unë shkova në shtëpinë e tij vikendin e kaluar pasi tezja ishte tek nëna e saj dhe bëmë sërish se ks. Ne biseduam për të ardhmen tonë por vendosëm që gjërat t’i lëmë të ecin me kohë.