Ηαbit e reja: E ndαj b. υrrin me mαmin dhe motrën sa herë që s’jam në hυmor!

Një grua, ka tentuar të jetë e hapur me ndjekësit e saj në Tik Tok, duke pranuar se bashkëshorin e ndan me nënën dhe motrën e saj.

Madi Brooks, nga SHBA, ka folur rreth mardhënies së saj, në profilin e saj TikTok ku ka rreth 92,700 ndjekës.

Të përfshira në vidion e saj ka qenë nëna dhe motra e Brooks.

Unë dhe mamaja ime jemi të dy persona që e urejmë monotoninë dhe është diçka e mirë. “E dini pse?

Sa herë që nuk jam në humor, mund ta lejoj burrin tim të shkojë me atë. Po, unë jam një grua e tillë.

E lë nënën time ta ketë bashkëshortin tim disa herë në javë.

Prej momentit që videoja është shpërndarë ka marrë rreth 13,100 komente dhe 311,900 pëlqime.

Por e reja nuk e ndan bashkëshortin vetëm me nënën e saj por madje edhe me motrën.

Dëshironi të dini se si e mbaj njeriun tim të lumtur? E lë të luajë me motrën time të vogël.

Video ka nxitur shumë kureshtje te shumë përdorues të TikTok, të cilët të habitur pyesin : Çfarë po ndodh?

Ku jetoni aty? Vitet e fundit, marrëdhëniet me shumë partnerë janë në rritje dhe po gjejnë rrugën e tyre në rrjedhën kryesore.