ΗΙSTORlA/ 24-υj.eçarja ndαhet nga i DASΗURl pas 7 vitesh, për një jaυë ajo b. ëri ….ks me 7 ύeta

Kur del nga një lidhje shumë vjecare, me siguri mezi e merr veten, për shkak se je mësuar me atë person dhe të duket sikur nuk bën dot gjë pa të më në këtë jetë.

Megjithatë, ka gra që e kalojnë këtë periudhë duke u hedhur sa në krahët e një mashkulli e të një mashkulli tjetër. 

JNadia Bokody është vajza e cila ka rrëfyer eksperiencën e saj se.ksuale me 7 burra të ndryshëm brenda një jave.

Eksperiencë që e provoi pasi i dha fund një lidhjeje 7-vjeçare. Nadia kishte marrëdhënie me një djalë për 7 vite dhe kur u nda prej tij, provoi të shkonte brenda një jave me 7 burra të ndryshëm.

“U shërova, u ndjeva prapë e gjallë dhe me pëlqeu,” tregoi 24-vjeçarja për revistën “She Said”. “Gjithsesi, është shumë e lodhshme dhe nuk do ia sugjeroja femrave”, shton Nadia.