/Μοmeηti kur n. υsja po shkonte në aΙtαr dëgjon zërin e një g. rυαje që po b. ëηte …. ks… shikοni çfαrë ndοdhi më ρas…(VIDEO)

Μοmeηti kur n. υsja po shkonte në aΙtαr dëgjon zërin e një g. rυαje që po b. ëηte …. ks… shikοni çfαrë ndοdhi më ρas…(VIDEO)

Ky është momenti i zymtë kur ceremonia martesore e një çifti gati sa nuk dështoi.

Pasi ceremonia u ndërpre nga rënkimet se.ksuale të një gruaje.

Nusja ishte duke ecur drejt altarit kur gjithçka u ndërpre nga zëri i asaj gruaje në sfond.Të pranishmit shpërthejnë në habi e më pas edhe në të qeshura.

Po dikush tregohet i shkathët dhe e ndalon shpejt zërin që vinte nga fonia e muzikës.

Një video e incidentit gazmor që ka ndodhur në Brazil u nda në mediat sociale dhe tani është përhapur në mbarë botën.

Çifti kishte vendosur të shkarkonte muzikë nga interneti në një orvatje për të kursyer para dhe për të mos angazhuar muzikantë në ceremoni.

Media lokale njoftoi se zhurma ero.tike nuk arriti të prishë ceremoninë dhe dita e madhe e çiftit brazilian vazhdoi pa ndonjë incident tjetër të pahijshëm.