Νυsja rr.ίhet me vjehrrën, por shikοηi reagimin e djaΙit (VIDEO)

Nusja rr.ihet keq me vjehrrën, por shikoni reagimin e djalit.

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete.

Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy r.ivale të ash.pra e shpeshherë me kacafytje të mëdha.

Siç shihet në këtë video kacafytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka kapur për flokësh vjehrrën

SHIKO VIDEON KËTU

https://youtube.com/watch?v=mADkXmZxQPs%3Ffeature%3Doembed