February 25, 2024
Lajme

Νënα e 3 fë mίjëυe fΙet për υ.αrësίnë nga …κsi: As 5 h. erë në d ίtë nυk më mjαftοηin

Një nënë fëmijësh ka folur për var ësinë e saj ndaj s.e.ksit duke thënë se mar/rëdhëniet “pesë herë në ditë” nuk ishin të mjaftueshme.

Nëna e tre fëmijëve Rebecca Barker ka zbuluar se sjellja e pandreqshme e ka konsumuar atë që nga viti 2014 dhe ka shkat/ërruar

një marrëd/hënie.37-vjeçarja tha se ajo lutej vazhdimisht për s.e.ks.

Ajo i tha BBC-së: “Në rastin më të keq madje edhe të bërit marrë/dhënie s.e.ksuale pesë herë në ditë nuk ishte e mjaftueshme.

Ndjeja sikur i gjithë trupi im e dëshironte atë.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *