/Ροlicja shqiρtare nxjerr fοto të nx ehtα nga d.hοma e f jεtjes

Ροlicja shqiρtare nxjerr fοto të nx ehtα nga d.hοma e f jεtjes

Linda Aliu është police në Policinë e Kosovës, ku shërben prej vitesh.

Vetëm së fundi emri i saj është bërë mediatik. Për policen kosovare ka shkruar edhe revista britanike Express.co.uk.

Aty thuhet se mijëra njerëz e kanë shpërndarë fotografinë̈ e Linda Aliut e cila po e shijon punën e saj të ëndrrave si police.

Fotografia e Lindës me uniformën e policisë ka bërë që në rrjetet sociale t’i dërgohen asaj oferta nga sallone bukurie dhe parukerie që të merret si model bukurie.

Ndërkohë, në faqen e polices në Instagram mund të gjenden edhe foto mjaftë joshëse, madje edhe nga dhoma e fjetjes.