24 vjecarja Iidhet me 56 vjecarin. Të gjithë na kanë inat!

Nje vajzë 24 vjecare eshte lidhur me nje 56 vjecar dhe thote se kemi kater vite dhe ndihemi shume mire bashk.

Cifti ka 32 vite diference por njerezit na urrejne kur na shikojne bashke dhe cuditen pse shkojm kaq mire.

24 vjecarja u shpresh se:”Ne me të vërtetë nuk u kushtojmë shumë vëmendje njerëzve të tjerë – ne fokusohemi te njëri-tjetri. Nëse dikush vjen dhe supozon se jemi të lidhur, ne thjesht përpiqemi të qeshim”

“Unë nuk jam lidhur kurre për ndonjë përfitim financiar në asnjë kohë. Gjithmonë ka të bëjë me mbështetjen, shoqërinë, miqësinë e pakushtëzuar dhe ndjenjat e vërteta”

Shume veta e kane kritikuar ciftin por ata vazhdojne te jene te lumtur se bashku.