December 6, 2023
Lajme

26-υjeçαrja F JETl me xhaxhαin e sh. okυt, kur ΒURRl iku me pυnë jashtë

Jam një grua e martuar nga 26 vjeç dhe burri im punon jashtë vendit për gjysmën e vitit.

Ai është 32 vjeç dhe ai drejton një klub në Spanjë gjatë sezonit të verës. Unë jam sek/reti i fajit të xhaxhait të mikut tim më të mirë:

Kemi një djalë prej shtatë vjetësh. Unë nuk mund të shkoj realisht për të jetuar në Spanjë pasi babai im ka pasur një god/itje në tru, por është i divo/rcuar nga nëna ime dhe ka nevojë për ndihmën time shumë e shumë çdo ditë.

E kam njohur xhaxhain e mikut tim më të mirë për sa kohë që e kam njohur. Ai është 50 vjeç dhe është div/orcuar.

Ai jeton në të njëjtën rrugë si ne dhe ka kujdestarinë e djalit të tij tetë vjeçar nga martesa e tij e dytë. Djemtë tanë duan të pushojnë së bashku.

Kam shkuar për të mbledhur djalin tim një mbrëmje dhe xhaxhai i mikut tim më ofroi një gotë verë. U ulëm jashtë ndërsa djemtë luanin sipër.

Ai më pyeti për martesën time dhe unë pranova që gjërat nuk po shkonin mirë. Ai tha, “Nëse ndonjëherë dëshiron të flasësh, unë jam gjithmonë i lirë”.

Ai ishte shumë i sjellshëm. E shtrova dorën për t’i dhënë një shtrydhje dhe ai më tërh/oqi drejt tij.

Krahët e tij ndiheshin aq të fortë dhe mbrojtës dhe ishte gjëja më e natyrshme në botë që ta pu/thte.

Djemtë kishin një gju/më natën atë natë – dhe kështu ndodhi edhe unë. Kur ata u qetësuan, ne patëm se/ksin më të pabe/sueshëm që kisha përje/tuar ndonjëherë.

Ky djalë ishte i ngrohtë dhe i butë dhe dinte ta bënte tr/upin tim të dh/emb me dëshirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *