/51-υ jeçari s hkon në kΙub, por shοkohεt nga αjo që takon aty…

51-υ jeçari s hkon në kΙub, por shοkohεt nga αjo që takon aty…

Një burrë i div/orcuar 51-vj/eçar, ka rrëf/yer vizitën e tij në një klub nate.

Ai ka thënë se aty bënte qejf se/ksi për 18 muaj me radhë, por një ditë ishte sho/kuar kur aty kishte takuar djalin e tij beqar, shkruan “The Sun”.

Rrëfimi i tij i plotë: Unë shkova në një klub sëingers ‘dhe pashë djalin tim atje – ai nuk ka folur me mua që nga atëherë.

Isha në një klub nate qejfi, pak para se të futeshim në karantinë dhe pashë që djali im ishte aty. Ai nuk ka folur me mua që nga ajo kohë.

Unë jam një burrë i div/orcuar 51 vj/eçar. U ndava nga gruaja dhjetë vjet më parë. Kam shumë shoqe femra për shoqëri dhe takohem me to, por askush nuk është e veçantë në jetën time.

Një mik më tregoi për një klub festash e qejfi dhe unë shkoj atje qe 18 muaj. Vendi është i shkëlqyeshëm, sepse gratë që shkojnë thjesht e duan se/ksin – dhe ka një politikë të rreptë që mbron të gjithë ata që marrin pjesë.

Ju nuk gjykoheni dhe mund ta lini veten për të bërë qejf për disa orë. Më pëlqejnë netët e tyre të beqareve dhe shkova në fillim të këtij viti para hitit të korona/virusit.

Unë arrita atje herët, piva në bar dhe shkova të zhv/ishem.

Shkova në një dhomë dhe pashë disa burra që rrinin rreth duke parë një çift që po bënte se/ks.

Nuk mund ta shihja njeriun në fillim, por pastaj ai ktheu kokën dhe kuptova se ishte djali im.

Ai është 29 vj/eçar dhe është beqar, kështu që ai nuk ishte duke mashtruar apo trad/htuar askënd, por unë isha pak i tro/nditur që e pashë ashtu.

Patëm kontakte me sy, por nuk dija se çfarë të them ose si ta trajtoja. U ktheva shpejt për t’u veshur dhe u ktheva në shtëpi.

Djali im dhe unë kemi pasur një marrëd/hënie të shkëlqyer më parë. Shkruanim shumë tekste gati çdo ditë dhe ishim shumë të afërt.

Në fakt, ne ishim si miqtë më të mirë. Por tani ai nuk më përgjigjet në tekstet dhe telefonatat e mia. Ka qenë jashtëzakonisht e dhimbshme për shkak të bllokimit.

Unë nuk dua të tingëlloj hipokrit për të pasur një kontroll tek ai. Ai jeton vetë dhe sipas mendimit tim, ajo që bën në jetën e tij pri/vate është biznesi i tij.

Ai është një njeri i rritur dhe mund të veprojë si të dojë. Jam i sigurt se ai ndjehet njësoj si unë, por takimi ynë në klub ka shkatërruar gjithçka.

Përgjigja e psikologes: Kjo është shumë e tri/shtuar. Nëse djali juaj nuk do iu përgjigjet thirrjeve tuaja, gjëja më e mirë është t’i shkruani atij.

Ai ndihet në siklet, por dyshoj se ai do t’ua niste një letër të hapur. Shpjegoni sa të mungon ai dhe thuaj që nuk dëshironi që ky moment i sikletshëm të shk/atërrojë një jetë dashurie midis jush.

Thuajini atë që më thatë – se ajo që ai bën në jetën e tij pri/vate është biznesi i tij dhe se ju mendoni se duhet të ktheheni përsëri duke qenë një baba dhe bir i dashur. A është se/ksi i rastësishëm, me të vërtetë ajo që dëshironi vetë?

Nëse, në zemrën tënde, do të gjesh dikë të veçantë për një marrëd/hënie më të përmbushur, fletëpalosja ime elektronike për “Gjetjen e dashurisë së jetës tuaj” thjesht mund të ketë çelësin për juve.