A dυhet t’i t hem b αbit për atë që zbuΙoυa për mαmin një nαtë në b αηjο?

Një vajzë ka zbuluar se e ëma tradhëton të atin dhe ndihet e shkatërruar. Vajza dëshiron t’i thotë gjithçka babait të saj, por frikësohet se shkatërron familjen.

Historia e rrëfyer. “Nëse mundeni të më jepni një mendim edhe për historinë time. 

Jam 17 vjeçe e kam lindur në Kukës. Para pak netësh zbulova se mami im ja dredh babit.

Dhe e mësova krejt rastësisht, sepse mamin e dija ëngjëllin e kësaj toke. Isha duek fjetur në dhomën time, kur më del gjumi për të pirë ujë sepse kisha shumë etje.

Ne jetojmë në Itali dhe babi punon edhe turni i tretë. Atë natë babi nuk ishte në shtëpi, ishte në punë. Duke ecur nëpër korridor, ishte ora 2 e natës besoj, dëgjoj zërin e mamit, mendova se është kthyer babi dhe nis të afrohem për nga dhoma e tyre.

Kur u afrova kuptova se mami po fliste në telefon, e nuk ishte në dhomë siç më dukej mua, por ishte mbyllur në banjo. U afrova dhe dëgjohej gjithçka.

E nisa të përgjoj instiktivisht sepse më bëri shumë përshtypje. 

E dëgjoja nga oshëtima që bënte zëri edhe i atij që ishte mashkull. E mami im qeshte, por fjalët e atij nuk i kapa shumë mirë.

Mami nuk ka as shokë, as vëlla që të themi dikush nga fisi. Pastaj në orën 2 të natës s’ka kuptim.

Bëra një zhurmë në korridor kastile dhe mami doli. Unë nisa të afrohem për në banjë dhe i thashë pse zgjuar, më tha që bëri dush. Jam e bindur që mami flet me një burrë tjetër.

Tani nuk e di se çfarë të bëj dhe ndihem keq. Çfarë duhet të bëj? Si duhet të sillesh tani? Më ndihmoni…”, shkruan ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *