Aktorja shqiptare çυdit fare: Këto kohët e fundit bυrri υetëm më 

Nata e parë e sezonit të katërt të spektaklit “Në kurthin e Piter Pan”, nisi me humor. E para që u ngjit në skenë ishte aktorja e humorit Delinda Disha.

Por Enia, njëra prej kapiteneve të anijes së re të Piter Panit, e thirri atë “Xhaxhi Adi”…

Kaq u desh që në skenë të shpërthenin të qeshura.

Sigurisht, aktorja nuk u shpëtoi as pyetjeve “pikante”, që zgjodhi t’i përgjigjej me humor.

Mua mami më ka thënë që burri jot është stilist të Klani.

Po ai të vesh, edhe të zhvesh? “Shiko, zemra ime, unë bashkëshortin tim e kam njohur duke më veshur dhe duke më zhveshur në skenë, sepse ai është kostumograf.

Po tani ka bërë pak ftohtë dhe vetëm më vesh, nuk më zhvesh”.