Andi Vraρi: Lυizi aktori më i keq i filmit “Në kυadër të dαshυrisë”

Filmi “Në kuadër të dashurisë” me protagonistë Olta Gixhari dhe Luiz Ejlli bëri bujë. Dy ish-banorët e Big Brother, vijojnë të jenë ende në qendër të medieve rozë edhe pse spektakli ka mbaruar që në maj.

Madje ka nga ata persona që filmin e kanë quajtur edhe “filmi i Luizit”, duke qenë se fituesi i BB2 fitoi popullaritetin më të madh brenda shtëpisë.

Por gazetari Andi Vrapi nuk mendon kështu. Në gjykimin e tij, Luizi ishte aktori më i keq i “Në kuadër të dashurisë”.

Andi Vrapi: Nuk është filmi i Luizit, është filmi ku bën pjesë Luizi…nuk e di a e keni parë filmin, por Luizi ishte aktori më i keq aty ndoshta krahasuar me gjithë kastin. Nuk besoj se mund t’i japim këtë titull. Tregohemi të padrejtë krahasuar me aktorë të tjerë që meritojnë më shumë vëmendje se sa kanë marrë në media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *