Arsyet befasυese pse f emrat duan të b. ëjnë … ks nga m braρa

Duket se studime të ndryshme sjellin versione që ndoshta nuk i kemi lexuar më herët, si ky i mëposhti, ku jepen disa nga arsyet se përse femrat preferojnë që të bëjnë s*ks a*al, si dhe fakte që më parë ndoshta nuk i keni ditur.

Ka keqkuptime që pengojnë gratë të dorëzojnë veten në shijimin e s*ks a*al, shikoni se cilat janë më të shpeshta dhe të shpëtoni prej tyre.

Gruaja është e poshtëruar
Ky është një keqkuptim i plotë! Në të kundërtën, gratë në sytë e partnerit të tij, ai që e do, është duke u bërë më të vlerësuar. Arsyeja është se një mashkull i cili gëzon lidhje me partnerin e tij, dëshiron të provojë në realitet atë që ka ëndërruar.

Se femrat shijojnë s*ks a*al?
Ka femra që prej natyrës, pra që në tru kanë një qendër të theksuar të ndjeshmërisë së s*ks a*al, por mesatarisht këto femra janë më pak. Sipas se*soterapeutëve, turpi është më shumë i zakonshëm në femrat që janë në marrëdhënie afatgjata apo martesë, për shkak të paragjykimeve dhe nëse partneri nuk ka marrë iniciativën, ajo është e heshtur.

Përvoja e parë është zakonisht e dhim.bshme
Për shumicën e femrave që e përjetojnë këtë për herë të parë është e dhimbshme, por në qoftë me kohë zhvilloni teknikën e duhur, arrihet kënaqësi e madhe e përbashkët. Një preparat i rëndësishëm psikologjik para se të angazhohen në marrëdhënie a*ale.

Është thelbësore që femrat të relaksohen dhe mashkulli të jetë shumë i durueshëm. Disa përpjekje mund të jenë të pakëndshme, por në fund, kur ju të zhvilloni teknikën e duhur, do të përjetoni kënaqësi të paharruara.

Mos harroni, përvoja e parë se*suale është e dhim.bshme.
Të rinjtë duan të provojnë s*ks a*al nga kurioziteti, dëshira për të eksperimentuar dhe nevoja për të përjetuar një përvojë të re.

Higjiena e duhur
Në asnjë mënyrë pas s*ks a*al mos lëvizni në atë v*ginal, pasi kjo mund të shkaktojë infeksione të rënda.

Nëse një mashkull dëshiron s*ksin më pas në v*ginë, është e nevojshme që të dy partnerët të lajnë organet gjenitale. Në rastin e përdorimit të kondomit, hiqeni atë dhe vazhdoni me s*ks v*ginal. Ajo është e ngjashme me s*ksin oral pas raportit s*ksual a*al.

Derdhja dhe org*zma
Derdhja është pikërisht ajo që një partner e dëshiron. Org*azma është e ndryshme varësisht nga eksperienca dhe gjithashtu ka nevojë që të flitet për të.

Disa femra përpiqen që përmes s*ksit a*al të përjetojnë gëzimin përfundimtar, më i madh se ai v*ginal, ndërsa të tjerët nuk e bëjnë. Përfundimi është i thjeshtë – të flasim për çdo gjë që ju doni dhe çfarë ju ëndërroni, provoni çdo gjë që ju mund ta bëni interesante dhe ta shijoni