Bjoηdja me ρamje en.gjëΙΙore ka punën më të υeçantë në botë

Mercedes Hoblin është 27-vjeçarja e cila ka marrë etiketimin “Mbretëresha e Sheath”.

Ajo mund të ketë një pamje engjëllore, por kjo nuk ka aspak lidhje me punën që ajo bën për të nxjerrë bukën e gojës. 

E reja ka hapur një biznes që konsiston në pastrimin e organeve gjenitale të kuajve dhe për këtë merr 25 paund për kafshë.

Megjithëse shumë prej nesh, kjo punë mund t’i duket e neveritshme, 27-vjeçarja, nga Boreham, Essex fiton shuma të majme për një ditë pune.

Vajza është shprehur: Është një punë e pistë, por dikush duhet ta bëjë këtë.

Është një detyrë që shpesh anashkalohet ose nuk bëhet rregullisht nga pronarët e një kali mashkull.”