Brenda shtëpisë Ιuksοze të Besit dhe Xhensilës, Ardit Gjebrea pυblikon videon..!!

Janë pa dy shim një ndër çi ftet me të dashura të ekranit, por Xhensila Myrtezaj dhe Besart Kallaku duket se janë mjaft di sk ret kur vjen fjala tek jeta e tyre personale.

Xhensilës iu deshën më shumë se katër muaj që të pranonte se është shtatzënë, pavarësisht raporteve të sigurta.

Por Besi duket se ka zbuluar të tjera detaje nga jeta e tyre i ftuar në një nga puntatat e të “Dielës Shqiptare”.

Ka qenë pikërisht moderatori Ardit Gjebrea ai që ka nd arë një pjesë të këtyrë xhirimeve, duke na ka treguar pak nga shtëpia e aktorit.

Në video shfaqet kuzhina, e cila duket të jetë mjaft moderne.Në të Besi i ka përgatitur një ëmbëlsirë të veçantë Ardit Gjebresë. Ftua me mjalt, qumësht dhe reçel kumbulle.

https://player.boostplatforms.com/video?id=100001128971