BURRl në em igrίm, n. υsja e re i bën të ραbërën dhe… (VIDEO)

Një burrë nga qyteti i Librazhdit ka de noncuar në polici nusen e djalit.

Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” në Elbasan nusja kishte m as htru ar vjehrrin që prej 2015-ës dhe i ka marrë shuma të mëdha parash.

Ajo justifikohej se i duheshin për të bërë blerje të ndryshme, por kjo gjë ka vijuar për më shumë se tre vite.

Gazetarja tha se nusja komunikonte për çdo gjë me vjehrrin pasi burri i saj ishte në emigrim.

SHIKO VIDEON KËTU

https://youtube.com/watch?v=PIa1v25CGmo%3Ffeature%3Doembed