Çfαrë do bëjë kryeministri pas kαrrierës politike? Rama: Do dizenjoj rrobat e mia si stiΙist

Qëllimi i kryeministrit të vendit pas përfundimit të karrierës së tij politike është të bëhet një dizanjues rrobash.

Kështu ka deklaruar vetë Rama në një intervistë për gazetën gjermane ”Frankfurter Rundschau”.

Ai thekson se dëshiron të ushtrojë “profesionin e ri” brenda Shqipërisë. Edhe pse vendi mund të duket i mërzitshëm, tha ai, nuk është mjaftueshëm sa për ta lënë dhe për tu larguar.

Çfarë do të dëshironit të bënit pas karrierës suaj politike?

Edi Rama: Ndoshta të dizenjoj rrobat e mia si stilist.

Në Shqipëri apo jashtë saj?

Edi Rama: Në Shqipëri. Shqipëria mund të duket e mërzitshme. Por, jo aq sa për ta lënë.

/Abcnews.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *