Çfarë po ndodh sot me Euron? Ja me sa po blihen dhe shiten monedhat

Sot dollari amerikan blihet me 92.9 lekë dhe shitet me 93.9 lekë.

Euro blihet me 99.8 lekë dhe shitet 100.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 103.4 lekë, ndërsa në shitje me 104.4 lekë. Paundi britanik blihet me 117.6 lekë dhe shitet me 118.6 lekë.