Çmendet i riu, i lë 3 mijë $ bakshish kamarjeres

Një klient në një restorant në Pensilvani la një bakshish prej 3000 dollarësh edhe pse mori vetëm ushqim që kushtonte 13,25 dollarë.

Kamarierja e cili mori bakshishin hyri me lot në sy në zyrën e menaxherit dhe i tregoi për rastin.

Eric Smith, tha se mbeti shumë i kënaqur nga ushqimi që konsumoi, prandaj la edhe aq shumë bakshish.

Kur erdhi koha për të paguar çekun e tij, Lambert hyri në zyrën time me lot në sy dhe duke u dridhur, tha se një klient po i linte një bakshish prej 3,000 dollarësh në faturën e saj prej 13,25 dollarësh”, tha menaxheri Matt Martini, në një deklaratë të ndarë me CNN.

Restoranti nuk kishte marrë kurrë një bakshish kaq të madh.