ÇUDlT υ.ajza nga Tirana: Kam gjetυr DASΗURlNË e υërtetë, ç fαrë të bëj me ΒURRlN?

Bëra s.e.ks si e ç.mendur kur isha me pushime, por jo me burrin tim.

Megjithatë u ndieva aq mirë sa nuk ndihem fare f ajtore për atë që kam bërë.

Nuk kam pasur marrëdhënie s e ksuale në martesën time prej dy vjetësh dhe ndienja e dashurisë thuajse është sh uar. 

Jam e martuar prej 15 vitesh dhe kam 2 vajza binjake 11-vjeçare. Unë jam 40, burri im është 43 vjeç.

Kam humbur interesin për s e ks pas lindjes së vajzave, por tani kam arritur një kohë në jetën time kur kam më shumë besim dhe ndihem më mirrë fizikisht.

U përpoqa t’i tregoja bashkëshortit tim që ndihem e humbur dhe e t rishtuar, sepse nuk ka dashuri mes nesh.

Ai ra dakort se duhet të përpiqet më shumë, por tha se s e ksi nuk është i rëndësishëm për të. Më pëlqen jeta që ai siguron për ne.

Ai ka një punë të mirë, kemi një shtëpi të bukur dhe shpesh bëjmë pushime jashtë vendit. Më pëlqen shoqëria e tij, por nuk dua të kem një martesë ku nuk bëhet s eks. Unë shkova në I biza me motrën time për disa ditë vjeshtën e kaluar.Natën e fundit një djalë nisi të fliste me mua. Ai është 37 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *