/DaIin ρamjet ‘ρërvëIuese’, dikυsh i fiΙmoi nga Ιart. Ata ρo e b. ënin në t υaΙet…

DaIin ρamjet ‘ρërvëIuese’, dikυsh i fiΙmoi nga Ιart. Ata ρo e b. ënin në t υaΙet…

Videoja 15 sekondëshe qe e fundosi portierin italian, ku dukej në banjat e një diskoteke, e xhiruar pa dijeninë e tij, i ka kushtuar shume Mateo Voltolinit.

Ai si portieri i dytë të Rexhanës (klub italian që militon në Serinë C) është pezulluar prej një jave nga aktivitetet sportive.

Futbollisti, i cili gjatë orëve të fundit ka përfunduar në mes të një furtune, i ka komunikuar

avokatit të tij mbrojtës vendimin për të denoncuar autorin e filmimit dhe personat që e kanë shpërndarë.