Dalin detaje trondίtëse nga Dυbai: 50.000$ të hαsh m***in e deυesë

Influenceret dhe blogeret që kërkojnë të jetojnë jetë luksoze në Dubai thuhet se po paguhen për t’i lejuar burrat e pasur po madje dhe devetë e tyre të bëjnë jashtës hqitje në gojën e tyre.

Thashethemet e çuditshme, të shtuara kohët e fundit, se si shumë influencere të profilit të lartë janë

paguar shuma të mëdha parash nga sheikë në Emiratet e Bashkuara Arabe për të marrë pjesë në trendin e çuditshëm, të njohur si ‘Dubai Porta Potty’.

Në këmbim të fluturimeve falas për në Dubai dhe trajtimit ekskluziv, modeleve thuhet se u është kërkuar të angazhohen në të gjitha llojet e aktiviteteve të zymta, nisur nga uri nimi deri te ngrënia e jash tëqitjes së devesë.

Një përdoruese e mediave sociale pohoi se një mikeshë e tyre ishte thirrur në një festë ‘Porta Potty’ në një rezidencë të izoluar

teksa ndodhej në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe ishte det yruar të bënte të gjitha llojet e gjërave të tme rrshme në këmbim të 50 mijë dollarëve.