Shqίptari mα rtohet me υ. αjzën me n gjγrë, por atë që bën ajo në d asëm lë të gjithë pa fjαΙë (VIDEO)

Νυk dihet saktë burimi i videos por në Video shihet një djal i shkuar në gurbet prejardhja e tij

nga burime të paverifikuara është nga Shqipëria më saktë nga Vlora. 


Bëhet fjalë për një djal shqiptare dhe një vajz braziliane.

Të dy ata po kërcejnë “vallen kosovare”, por ajo që bën më shumë përshtypje është që brazilianja e kendon shumë mirë dhe duket se e adhuron këtë këngë.

Video është bërë virale dhe po bën namin në internet.