February 25, 2024
Lajme

Dëshmi të reja trοηditëse theΙΙojnë skαηdalin e “Dυbai Ρorta Pottγ”, υαjzat rrëfejnë momente t merri: Na detγruan të hαnim…

Disa javë më parë, e gjithë bota u trondit nga skandali i “Dubai Porta Potty”, pas disa videove të publikuara në rrjetet sociale, ku vajzat kryenin veprime përtej imagjinatës, në këmbim të parave.

Sheikët e Emirateve të Bashkuara Arabe kërkonin që vajzat të kryenin marrëdhënie seksuale me ta, me kafshët e tyre shtëpiake, kryesisht qentë dhe madje i detyronin të hanin edhe jashtëqitjet e tyre.

Pas reagimeve të shumta për vajzat që pranonin të kryenin këto akte në këmbim të parave dhe jetës luksoze, kanë dalë në dritë të tjera detaje tronditëse.

Krahas jashtëqitjeve të burrave, kanë dalë dëshmi të vajzave që pohojnë se atyre i është kërkuar të angazhohen që nga urinimi deri te ngrënia e jashtëqitjes së devesë.

Një vajzë ka deklaruar se ka qenë dëshmitare e kërkesave që bëhen nga sheikët, në këmbim të fluturimeve falas për në Dubai dhe gjërave të luksit apo edhe 50 mijë eurove.

Ajo ka rrëfyer se ka shkuar në një rezidencë të izoluar, ku pasi janë zhveshur, disa burra i kanë kërkuar të hanin jashtëqitjet e mbushura në kova, ndërsa më pas i kanë detyruar të lëpinin edhe dyshemenë.

Vajza është shprehur se pas këtyre akteve ata kanë kaluar një gjendje jo të mirë psikologjike, që shoqërohej me ndjenjën e pështirosjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *