DiΙema e 18-υje. çαrit: Dυhet ti tregόj sh. okυt tim për s…sίn me nënën e tij

Një 18-vjeçar është në dilemë se çfarë drejtimi ti japë jetës së tij pas një eksperience me nënën e shokut të tij të ngushtë. Në letrën ku i kërkon opinion psikologes Deidre, shpjegon se si ndodhi gjithçka dhe dëshiron të kuptojë nëse duhet ti tregojë mikut pasi i pëlqen kjo romancë.

Letra: S*ksi me nënën e shokut tim të ngushtë ishte eksperienca më fantastike që kam përjetuar ndonjëherë. Por çarë ndodh nëse miku im e zbulon të vërtetën? Unë jam 18 vjeç, aq është edhe ai. Ndërsa nëna e tij është 34 vjeçe. Gjithmonë më kanë pëlqyer gratë e mëdha më shumë se vajzat e reja dhe mund të them se është nëna më fantastike.

Ndonjëherë vjen tek neve dhe të gjithë djemtë e trajtojnë sikur të jetë pjesë e grupit tonë. E njoh që kur unë dhe miku im ishim në shkollë fillore. Ne shkonim të gjithë bashkë në park për të pirë diçka. Një natë gjatë muajit të kaluar, ne filluam të flirtonim në mënyrë s*ksuale. Miku im u mërzit me mua, por i thashë që ishte vetëm shaka.

Unë dhe ai takoi më shumë për shkak të trajnimit në futboll, por një ditë, në derë doli nëna e tij dhe tha se shoku kishte shkuar tek gjyshja për ti zgjidhur një problem me internetin. Zakonisht nuk shkoj në futboll pa të dhe më tundoi oferta e nënës së tij. Ajo ishte veshur me një fustan të mëndafshtë dhe më ofroi të pinim birrë.

Pasi më dha pijen, më preku tek shpatulla e më pas lëvizi rreth meje, gjë që më çm.ndi. Ne folëm për univeristetin dhe punën, ndërsa ajo më pyeti nëse kam të dashur apo jam ende i virgjër. Mbeta si budalla. Më pas u hap pak veshja e saj dhe pashë formën e gjoksit të saj kur shkoi të mbushte gotën. Ajo dha një shikim sikur u tur.përua por më pyeti nëse doja ta shihja më shumë dhe uli fustanin.

Trupi i saj ishte fantastik. Shkova pranë saj, ajo vuri krahët rreth meje dhe filluam të putheshim. Ajo më hodhi në divan dhe bëmë s*ks si të çm.ndur. Ajo ishtge vërtetë e nxehtë dhe ishte eksperienca më e mirë ndonjëherë. Tani nuk mund ta heq nga mendja pasi gjithmonë mendja se nuk kisha shanse me të. Dua që kjo lidhje të vazhdojë, por a duhet ti tregoj mikut tim?

Deidre: Jo, nuk duhet. E di që je ek.situar por duhet ta trajtosh si eksperiencë që të vjen vetëm një herë në jetë. Kjo lidhje nuk do funksionojë. Ju jeni në faza të ndryshme të jetës dhe doni gjëra të ndryshme. Ajo është e vetmuar por duhet të bëjë diçka tjetër, jo të joshë shokun e djalit të saj.

Miku yt do të shkatërrohej nëse do mësonte se nëna e tij ka bërë këtë veprim dhe ti do e humbisje shoqërinë me të. Thuaji asaj që ishte një gabim dhe shoqërohu me vajza pranë moshës tënde.