Ραgoi që ti Ιiηin g.rυαn sht. αtëzënë, dës htοn 72 herë dhe ajo që zbυΙon më pas është sh okυese

Ngjarja ka ndodhur në Shtutgart, Gjermani ku Demetrius Soupolos bashkë me bashkëshorten e tij vendosur të kenë një fëmijë.

Pas disa tentativash të dështuara ata i janë drejtuar mjekut, ku pas disa analizash ka dalë se Demetrius Soupolos ishte steril dhe se nuk mund të bënte fëmijë.


Pasi janë qetsuar Demitris ka vendosur të paguaj fqinjin e tij për lënë gruan e tij shtatzanë, i cili ishte i martuar dhe me 2 fëmijë.

Pas 72 tentativash të dështuara fqinji i tij iu drejtua po ashtu një vizite mjeksore ku dhe ky i fundit ka dalë steril. Kjo përgjigje e ka shokuar tërësisht fqinjin.

Më pas e shoqja është detyrar ti tregojë se asnjë nga fëmijët nuk ishin të tijët.

Tani Demetrius Soupolos ka hedhur në gjygj fqinjin e tij për ti kthyer lekët por ai nuk pranon të prishë atë kontratë dhe thotë se duhet të mundohet përsëri.