44 υj.eça rja e ρranon: Kam b. ërë …ks me b υrrin dy orë pasi Ιinda

Pas shtatzënisë dhe lindjes, trupi i një gruaje nevojë për pushim. Por në disa raste nuk ndodh kështu.

Rasti i një gruaje ka habitur gjithë botën. Pasi lindi si tregon ajo pati raport fizik me të shoqin.

Shumë gra nuk do të kishin guxim ta bënin atë që bëri ajo.Gruaja 44 vjeçe, Deborah Hodge e ka pranuar hapur se pasi solli në

jetë fëmijën e saj pati raport me mjekun dhe këtë gjë e tha në televizon. Gruaja është nga Anglia.

Gruaja thotë se pati raport dy orë pasi lindi fëmijën.

Ajo thotë se pati shumë hormone dhe nuk mundi ta kontrollonte veten. Madje gruaja tha se nëse femrat ndjenjnë ta bëjnë një gjë të tillë le ta bëjnë.

Ajo shton:Nuk ka asgjë të gabuar dhe nuk është t urp.

Po unë dhe burri im kemi bërë s*ks dy orë pasi linda në dhomën e spitalit. Kjo është e shëndetshme.