Do furnizohet me naftë 100 lekë litri, miliarderi amerikan ‘pushton’ Portin e Durrësit

Një supërjaht është anokoruar ditën e sotme në Portin e Durrësit për tu furnizuar me karburant. Mësohet se jahti “Podium” i miliarderit amerikan Roger Penske është ndalur mëngjesin e sotëm në Durrës, ku pritet që të furnizohet dhe më pas të niset drejt destinacionit të tij.

Ky jaht do të furnizohet me 100 mijë litra naftë kundrejt vlerës 100 lekë për litër.

Video Player