Do të hαbiteni! Këto janë dy υendet e ρazakonta ku nje. rëzit ‘υdesin’ për të k rγer mαrrëd.hëηie

Jeni kureshtarë? E keni pyetur ndonjëherë mikun ose miken tuaj më të mirë se cili ka qenë vendi më i çuditshëm, ku ai ose ajo ka kryer marrëdhënie se.ksuale?

Kjo në fakt është një temë mjaft in.time mes një çifti, mirëpo shumë persona nuk e kanë problem të tregojnë vendet më të pazakonta ku kanë bërë s.eks.

Sipas një ankete, pjesa më e madhe e njerëzve duan të kryejnë marrëdhënie se.ksuale në aeroport madje dhe në avion.

Kjo gjë cilësohet si një dëshirë se.ksuale e fshehtë, por që shumica kanë trup ndoshta edhe frikë ta realizojnë.

Sipas psikologëve shumica e çifteve emocionohen nga ideja e të bërit se.ks në vende të çuditshme sepse stimulon fantazi dhe pasion.

Në bazë të një studimi bërë në Amerikë, është arritur në përfundimin se një në dhjetë persona bëjnë se.ks në aeroport ose në avion.

Udhëtarët, në fakt, e shohin aeroportin si vend të përsosur për të bërë se.ks.

Anketimi ka treguar se 42% e personave në Amerikë kanë bërë se.ks në banjat e aeroportit, 28% preferonin kabinat e avionëve dhe 14% thjesht përdorën një pallto për t’u fshehur nga sytë e njerëzve kureshtarë.

Kurse një pjesë e tyre është kapur edhe nga stafi i aeroportit.

Por aeroporti dhe avioni mbeten dy nga vendet ku gjithë njerëzit ëndërrojnë të kryejnë marrëdhënie se.ksuale sepse shton adrenalinën dhe pasionin, madje dhe në to është më e lehtë të arrish org.azmën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *