Drαmë e madhe në familje! I tha babait se i ρëΙqejnë m. eshkύjt, ai e detγron të b. ëjë … ks tresh me…

Është detyruar të ketë marr/ëdhënie se/ksuale në moshën 11 vjeç me njerkën e tij për të “ku/ruar” hom/ose/ksual itetin.

Historia shqetësuese vjen nga Bracknell, Angli. I riu Daniel Dowling u detyrua të shikonte video por.nogr afike dhe të merrte pjesë në “tre she” me babain e tij Richard dhe partneres e saj, Annette Breakspear.

Daniel, i cili tani është 36 vj eç, ka vendosur të largohet nga an onimiteti dhe të tregojë se çfarë ka ndodhur në adol eshencën e tij për “Sunday Mirror”.

“Babai im kishte një detyrë për të më mbr ojtur. Ata vodhën pafajësinë time dhe e shka tërruan fëmijërinë time.

Unë kurrë nuk do të jem në gjendje për të ka përcyer”, shprehet Daniel. Në vitin 1998, në moshën 16 vjeç,

Daniel i tha një psikoloug fëmijësh për abu zimin se/ksual, por babai i tij nuk u arr.stua nga policia, duke e quajtur djalin një “gën jeshtar në kërkim të vëmendjes”.

Në vitin 2015, megjithatë, Daniel vendosi të lëvizë vetëm, duke regjistruar babanë e tij teksa pranonte dhu.nën.

Richard Dowling u arre.stua më pas dhe u dë/nua me 5 vjet bur.gim, ndërsa partnerja e tij u dë/nua me 8 vjet.

Në gjykatë, babai mbrojti veten duke pretenduar se e kishte ke qtr ajtuar djalin e tij “për ta vënë

atë në rrugën e duhur, sepse kishte te ndenca të veçanta për të qenë hom osek.sual”.