E Ιodhur nga mαr tesa, g rυαja nxjerr në shί tje bas hkëshortin: “Ç.mimi i diskutυeshëm”!

Një 40-vjeçare ka nxjerrë në sh itj e bashkëshortin e saj.

E lod hur nga martesa 7-vjeçare, gruaja nga Hamburgu, Gjermani vendosi ta nxirrte atë në sh it je, shkruan Berliner Morgenpost.

Bashkëshort i përdo rur, kam kuptuar se jemi shumë të ndryshëm e nuk përputhemi dhe për këtë arsye kam vendosur ta jap.

Mund ta merrni që sot po deshët kështu që mund ta provoni sa më shpejt. Çmimi?! 18 euro i diskutueshëm,”– shkruhet në njoftim.

“Pas shtatë vitesh nuk mundesha më, nuk e duroja dot dhe vendosa ta nxjerr në sh itj e.

Lajmërimi më shkoi shumë mirë dhe kisha përgjigje shumë pozitive. Gjithçka kishte si qëllim të përcillte vetëm argëtim”- rrëfeu 40-vjecarja për mdian lokale.

Lajmërimi është fshirë menjëherë ditën e nesërme e ndërsa bashkëshorti e mori vesh lajmin për ‘sh itje n e tij’ nga një gazetë lokale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *