E frίkshme në Shëngjin, qγtetarja shpëton nga υdekja për pak centimetra, i riu me skaf manovra të rrezίkshme

Të “fortit” me skafe duket se nuk janë tronditur me lajmin që një vajzë vetëm 7 vjeçe humbi jetën për shkak të një mjeti lundrues, teksa ishte duke u larë në det me babain e saj.

Vetëm dy ditë pas aksidentit tragjik, skafet vijojnë të lundrojnë të qetë në ujra pa menduar aspak për jetën e pushesve që vënë në rrezik.

Një video po qarkullon në rrjetet sociale ku shihet se si një qytetar në Shëngjin po lahet në bregdetin dhe ka shpëtuar “për fije” nga skafi që bënë manovra të rrezikshme vetëm pak centimetra më tutje.

SHIKO VIDEON KËTU