E FUNDIT: “Kam gjetυr një çaηtë të dγshimtë”, 20-υjeçari shqiptar mαshtrοn dhe “rrεh për υdekje” 4 ροΙicë

Një skenë e përgj/akshme ka ndodhur orët e para të mëngjesit në Brigittenau të Vienës, ku protagonist ishte një shqiptar. 

Ai u kap nga policia gjatë një inspektimi policor rreth orës 00:20 të mëngjesit. 20-vjeçari ishte fshehur prapa një ndërtese dhe teksa pa policinë ai i kishte

thirrur, duke iu thënë se kishte gjetur një çantë të dyshimtë. Sapo oficerët ishin afruar, ai kishte filluar t’i go/ditste me gru/shte.

Në vendngj/arje mbetën të pl/agosur tre policë nga shqiptari “i tërbuar”.

Për të shpë/tuar nga dh/una e tij, policia përdori spec pip/eri për ta verbuar, pasi ndryshe ishte e pamundur që 20-vjeçari

të neutralizohej. Sipas asaj që raportoi policia i arr/estuari ishte nën efektin e al/kool/it dhe dr/ogës.