E ng αcmoi nga të ρ αsmet, bizηesmeni nuk e ρriste atë që do i b. ënte stυdentja…(VIDEO)

Video e mëposhtme tregon momentin kur një studente kap për gr yke një biznesmen, i cili e kapi nga të pasmet në tren.

Ngjarja ka ndo dhur në Sidney.“Isha në tren dhe ai preku prap anicën time.

Mendova se ishte diçka si një qese, por ishte dora e tij “, tha Annie përmes lotëve.

“Ai u largua dhe askush nuk më ndihmoi”, tregon vajza, e cila e ndoqi sulmuesin e saj nga pas.

Ai pretendonte se e kishte kapur dikush tjetër nga të pasmet.

“E pashë atë, ishte djalë tjetër. E pashë atë, ishte një tjetër djalë”, dëgjohet të thotë ai.

“Nuk jam unë, duhet të shkoj”, tha ai.Por Annie, që e kishte kapur për grykë, i drejtohet:

“Ju mendoni se mund të prekni kë të doni”.Policia australiane tashmë ka nisur një hetim për këtë rast.