E r.ejα nga Lezha: Ishte h. era e ρarë që e ρrουοja, i fe jυαri më b. eri ate qe nuk e meηdoja kurre…!!!!

Një histori e bukur dashurie është rrë fyer nga një vajzë e re, e cila ka treguar se si e ka marrë propozimin për fejesë. Kjo është historia e rrëf yer .“Dashuria vjen edhe kur nuk e pret fare!

Nuk është e thënë që njeriun e zemrës duhet patjetër ta njohësh me vite të tëra për ta dashur, mjafton një moment për ta dashuruar dikë.Kështu të paktën më ka ndodhur mua. Ishte hera e parë që e pr ovoja këtë ndjesi.

Me djalin që do të fejohem së shpejti unë jam dashuruar sapo e kam parë.Atë djalë do ma prezantonte tezja ime, një emigr ant në Greqi që sipas tezes i kishte të gjitha tere zitë, por i mungonte vetëm nusja.

Në fillim isha shumë skep tike sepse me çfarë kemi dëgjuar tek të tjerët këto punët e shkës irave nuk ecin mirë.

Por pranova dhe si tani e kujtoj momentin që i pashë ato sy jeshil që buzëqeshnin në tavolinë, e ky që çohet me lëviz karrigen dhe me dhuron një trendafil.Vetëm në filma kisha parë takime të tilla.

Që aty më rr.ahu zemra fort dhe jam emocionuar pa masë.E ky takim ynë i parë u shoqërua me një respekt të paparë nga ana e tij ndaj meje.

Një edukatë e pashoqë që meshkujt që rriten në Shqipëri e dimë si janë e sillen me femrat.I thashë “PO” shumë shpejt dhe tani shkon çdo gjë mirë mes nesh.

Edhe jam me fat që e kam njohur. Sepse meshkujt që trajtojnë një femër me edukatë në Lezhë të paktën janë me pik atore. Ndaj paçi fat tim ishalla të gjitha ju vajza e mos pranoni të merrni djem që nuk ju respektojnë. Personi shihet që në takimin e parë…”, shkruan ajo.