February 26, 2024
Lajme

E r. eja po rregυΙΙοn ΙuΙet, dataji që ç. mëndi ndjeksίt u bë υiraI ..(VIDEO)

Kjo video eshte bere virale ne rrjet dhe po e shikojne te gjithe!

“Katie po mbjell lule” është emri i videos që po çmend rrjetin.

Ajo mori mbi 8 milion klikime vetëm në 2 orë.

Shumë persona mbetën të habitur dhe e shpërndanë videon në profilet e tyre personale..VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *