/E rëndë! 8 ρersona gjendet të υdekur në bαnesë

E rëndë! 8 ρersona gjendet të υdekur në bαnesë

Një ngjarje e rëndë është raportuar në Oklahoma në SHBA. Mediat e huaja shkruajnë se tetë persona janë gjetur të vdekur në një shtëpi të djegur në Oklahoma.

Zjarri u raportua ditën e djeshme rreth orës 16:00 në Broken Arrow. Policia në Broken Arroë tha se ngjarja po hetohet pasi dyshojnë se kanë të bëjnë me vrasje.

“Kjo është një tronditje për Broken Arrow. Pasi ky është një qytet i sigurt dhe nuk e kemi parë këtë situatë”, ka thënë zëdhënësi i Policisë Ethan Hutchins.