Emίgrαnti deΙ në t αkimin e ρarë me një υα jzë shqiρtare, ai shkυΙ fΙokët nga kër kesα e sαj

Një vajzë është takuar me një djalë emigrant nëpërmjetë hallës së saj për t’u njohur dhe për të krij uar një lidhje.

Por sipas gazetares së “Aldo Morning Show” vajza pasi ka dalë në një tavolinë vetëm me djalin e ka pyetur për

gjendjen ekonomike dhe më pas i ka kërkuar para me pret.ekstin se do te rregullonte shtëpinë.

Pas kërkesës së vajzës, djali i ka thënë hallës së saj se nuk do që ta takoj më. Ndërkohë vajza e ka quajtur djalin kur.nac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *