ΉlST0RlA e shqiptarit që ka ΉABlTUR rrjetet sociaIe, a ja υIen të Ie grυan për këtë rυsen

Shqiptari i ka shkruar faqes tonë dhe ka treguar hi;storinë e tij, kurse në vetëm pak minuta janë gjeneruar me mijëra komente.

“Përshëndetje stafi! Jam 33 vjeç i martuar kam 1 çun, para 3 vitesh jam njoh me një ruse në Itali. 


Tani jetoj në Shqipëri, e kam marr dhe gjatë veres rusen në Shqipëri,ka rënë në das;huri me mua, është shumë e bukur+dhe e pasur më ka kërkuar që të jetojmë bashkë.

dhe më ka thënë që do kujdeset për djaIin tim për arsyen që më do shumë. 1 pyetje kisha unë –

a ja vlen të lësh një fsh;atare nga Shqipëria dhe të jetosh me këtë rusen e bukur dhe të pasur?”, thuhet në mesazhin e publikuar.