EPlKE/ I VDEKURl Iëviz dorën teksa po e VARROSNlN!

Pamjet e filmuara gjatë një funeraIi kapën momentin e çuditshëm që k ufoma u shfaq të lëvizte dorën brenda arkivoIit.

Prifti mund të dëgjohet duke thënë në video:Zoti ka thënë në librin e Gjonit.

Unë jam ringjallja dhe jeta. Kushdo që beson në mua, ai do të jetojë edhe pse ai ka vde kur.

Ngjarja u filmua në 5 maj dhe është sugjeruar nga disa që trupi po përpiqej të tundej dhe të kërkonte ndihmë.

Sidoqoftë, shpjegimi më i mundshëm është se ku foma po lëvizte për shkak të ndryshimeve që ndodhin në trup pas vde kjes.

Një studim nga viti 2019 zbuloi se trupat e njeriut mund të lëvizin pas vd e kjes.

Studiuesit e Universitetit Qendror Queensland në Australi, të cilët po studionin procesin e dekompozimit, zbuluan se eshtrat njerëzore mund të ndryshojnë pozicionin e tyre edhe pa ndihmën e jashtme.

Ne mendojmë se lëvizjet kanë të bëjnë me procesin e dekompozimit, pasi trupi mumifikohet dhe ligamentet thahen.

Kjo njohuri mund të jetë e rëndësishme në hetimet e pashpjegueshme të vd e kjes, tha njëri nga studiuesit.

SHIKO VIDEON KËTU