December 1, 2023
Lajme

FΙαkë e tγm në qieΙΙ, çfarë po ndodh në aυtostradën Tiranë-Durrës?

Digjet një trajleri në autostradën Tiranë-Durrës.

Në informacionet paraprake thuhet se flakët janë masive dhe tymi ka mbuluar zonën.

Rimorkioja e trajlerit duket teksa digjet nga zjarri që vijon ende.

Qarkullimi në autostradë është bllokuar për minuta të tëra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *