FΙet 44 υjecarja: E trad hέtova bυrrin pas 23 υitesh mαrtese, me nje djaΙe 20 υjecar sepse bυrri…!!!

Një grua 44 vjeçare ka rrëfyer se e ka tra/dhtuar burrin e saj pas 23 vitesh martesë, me një djalë në të njëzetat. Ky është rrëfimi i saj: E kam traldhtuar burrin tim me një djalë të ri që kam njohur në bingo.

Ai është aq i ri sa mund të jetë djali im dhe kjo më ka emocionuar. Jam 44 vjet dhe jam e martuar prej 23 vitesh. Ne kemi një vajzë 22 vjet. 

Burri im është 46 vjet dhe unë kurrë nuk kam ndaluar së dashuri atë, por këto ditë ne morëm kohë të lirë nga njëri tjetri.

Unë fillova të shkoja në bingo, që të largohesha pak nga shtëpia. Unë bëra miq të shumtë aty dhe shkoja katër herë në javë dhe të shtunave.

Klubi mori në punë një djalë për të punuar në bar, i cili ishte një djalë i ri në të njëzetat dhe unë fillova të flisja e të flirtoja me të. Unë dola me makinë një natë dhe pas bingos kuptova se kisha harruar dorëzat në klub.

U ktheva për t’i marrë ato në klub dhe ai djaloshi më tha se donte të më shëtiste mua me veturën time. Ishte vonë dhe shumë errësirë. Ne shkuam tek vetura ime dhe para se ta mendoja, ne ishim duke u pu/thur.

Një gjë dërgoi tek tjetra dhe ne bëmë se/ks në pjesën e pasme të veturës. Ishte e mahnitshme por unë u pendova menjëherë. 

Më pas u ndjeva fajtore dhe i rrë/feva burrit tim gjithë tr/adhtinë. Unë i thashë atij se nuk e kisha vëmendjen e tij dhe ai më tha se nuk isha aty për ta pasur atë.

Ai kishte të drejtë. Kjo nuk ishte hera e parë që unë e kam tr/adhtuar. Burri im ishte duke punuar për 6 muaj jashtë vendit dhe unë ndihesha e vetmuar dhe kontaktova me një shok të vjetër në Facebook. Ne u takuam dhe e kaluam natën bashkë.

Dukej speciale në fillim por shpejt ai e humbi interesin.Ishte në rregull atëherë por më pas burri im i gjeti mesazhet dhe e kuptoi se çfarë kishte ndodhur.

Ai ishte i shkatërruar por në e kaluam këtë.I kërkova falje dhe u betova se kurrë më nuk do ta lëndoja.Unë nuk dua të flas për këtë dhe dua ta lë pas shpine, por burri im thotë se unë jam duke u përpjekur që ta fsheh atë nën qilim.

Përgjigja e psikologes:Ti duhet ta lësh burrin tënd që ta kalojë dhimbjen që i ke shkaktuar dhe të shohë nëse mund të vazhdojë përpara.

Mund të duket e vështirë për ty por vetëm atëherë mund të fillosh të rindërtosh martesën. Ti thua se ai nuk të ka dhënë vëmendje por ti i ke dhënë vëmendjen bingos dhe një mashkulli të ri.

Më mirë ndalojë bingon, por gjej diçka që mund ta shijoni të dy.Dilni në mbrëmje si çift dhe bëni masazh relaksues njëri tjetrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *