February 26, 2024
Lajme

Flet 27-υj. eçarja që e ka b ërë me shumë b. υrra të mοshυar dhe nga 80 vjeç: Kam b. ërë shυmë ρara s’dua ta di ρër…

Quhet Andrea Werhun, eshte vetem 27 vjeçe nga Toronto dhe ka qellim te sensibilizoje opinionin publik per punen qe ajo ben.

Se fundmi ajo ka publikuar librin “Mo dern Wh. ore”, që e përkthyer (në mënyrë të moderuar) në shqip do të thotë “Pr. osti tuta moderne”.


Siç thotë autorja, synimi eshtë të heqë disa paragj.ykime mbi punonjëset e s. eksit, njohur edhe si ‘esk.ortë’.

Andrea rrëfen se përgjatë dy viteve ka shkuar me qindra klientë dhe një pjesë e tyre kanë qenë të moshuar, deri edhe 80-vjeçarë.

Për një orë ajo fitonte 200 deri në 300 dollarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *