Fshati në Shqipëri, ku çdo b. υrrë ka të drejtë të sh kojë me të gjitha g. rαtë e fshαtit…

S hqipëria është vendi i çudirave. A e dini se në vendin tonë ekziston një fshat me tradita vërtetë të çuditshme,

i cili njihet njihet si vendi i lirisë seksuale, ku çdo burrë ka shkuar me të gjitha gratë e fshatit dhe çdo grua po ashtu, ka shkuar me të gjithë burrat e fshatit.

Sipas legjendave urbane që qarkullojnë mbi këtë fshat, thuhet se, nëse femra është e virgjër, ajo ngel përgjithnjë beqare,

ndaj shpesh prindërit paguajnë burra të tjerë për t’u zhvirgjëruar vajzat, të cilat më pas i martojnë. Po në cilën krahinë të vendit është ky fshat…?