December 6, 2023
Lajme

“G. rυaja ime nuk më Iejon më t’ja zë c* cαt. Thotë se i ka për …”

Një baba i ri ka çuditur me letrën e tij për “The Sun”.Ja letra: Që kur ajo filloi të ushqejë me gji fëmijën tonë, gruaja ime nuk më lejoi të luaja me gjinjtë e saj ose të prekja thithat e saj.Ajo dikur e shijonte shumë këtë gjë, por tani thotë se gjinjtë e saj janë për fëmijën dhe jo për kënaqësinë time.

Unë jam 25 vjeç dhe ajo është 24. Djali ynë është katër muajsh.

Gruaja ime ka filluar të veshë sytjena gjatë s*ksit dhe më lejon vetëm pak sekonda që të prek gjinjtë e saj me butësi.

Kjo më çmend. Unë e kam gëzuar gjithmonë këtë aspekt të s*ksit dhe po ashtu edhe ajo në të kaluarën. Si t’ja bëj që të ndryshoj mendjen e saj?

Psikologia thotë: Mos u mundoni të ndryshoni mendje dhe mos e ktheni djalin tuaj në rivalin tuaj.

Gjoksi i gruas suaj ka të ngjarë të jetë i brishtë dhe madje edhe i lënduar.

Fëmija i saj duhet të jetë përparësia e saj tani.

Është gjiri i saj që prodhon sasinë e duhur të qumështit.

Ji i lumtur që jeta s*ksuale ka rinisur përsëri shumë shpejt pas lindjes se djalit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *